HUIDVERBETERING BEHANDELINGEN

De Dermapen4 behandeling is een bijzondere microneedling techniek waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Daardoor wordt uw huid steviger, lijntjes en rimpels vervagen. En ook acne littekens verminderen. Grove poriën worden fijner.

Behandel mogelijkheden:

 • huidveroudering
 • zon beschadigde huid
 • littekens
 • pigment problemen
 • acne
 • rode huidskleur (rosacea, couperose)
 • rokershuid

De prijs van een gelaatsbehandeling: € 125,=
Hals (i.c.m. gelaat )  € 25,=
Decolleté (i.c.m. gelaat)   €35,=

PIGMENTVLEKKEN

Pigmentverstoringen het huidprobleem van vandaag

Geen vlekje dat zoveel namen heeft: pigmentvlek, ouderdomsvlek, levervlek, zwangerschapsvlek, zonnevlek. Ze duiden allemaal op hetzelfde, namelijk een verkleuring van de huid door ophoping van pigment.

 • €75,00

ACNE

Acne is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is de meest voorkomende huidaandoening. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit last van acne, maar acne kan ook op volwassen leeftijd ontstaan. Bij de een blijft het beperkt tot een paar puistjes, bij de ander neemt het ernstigere vormen aan.
Met name bij ernstigere vormen kunnen littekens achterblijven op de huid. Het is daarom belangrijk om acne te laten behandelen.

 • €37,50 (v.a.)

ROSACEA & COUPEROSE

Ons lichaam bevat duizenden bloedvaatjes die ons hele lichaam van voeding voorziet en afvalstoffen afvoert. De vaatjes in het gelaat kunnen kwetsbaar of verzwakt zijn. Dit komt doordat de bloedvaatjes zich continue samentrekken en verwijden. Als de bloedvaatjes verwijderen is er bijvoorbeeld sprake van blozen, koorts, allergie alcoholgebruik een hoge bloeddruk of opvliegers.
 • €57,50 (v.a.)

FIRMING & REPAIR

Veroudering Hals & Decolleté

Geen vlekje dat zoveel namen heeft: pigmentvlek, ouderdomsvlek, levervlek, zwangerschapsvlek, zonnevlek. Ze duiden allemaal op hetzelfde, namelijk een verkleuring van de huid door ophoping van pigment.

Een gebied dat veel mensen vergeten te verzorgen is de huid van de hals en decolleté. Deze huid is kwetsbaar en kenmerkt zich door vroegtijdige huidveroudering en pigmentverstoring. De huid van de hals en het decolleté vangt veel schade op van UV-straling en vrije radicalen. Denk ook aan slapen op de zij, parfum sprayen in de hals in combinatie met de zon en roken.

 • €39,50

FABULOUS EYES

Vochtwallen

We zien het vaak op oudere leeftijd ontstaan, maar ook op jongere leeftijd kunnen mensen last krijgen van wallen onder de ogen. Wallen zijn uitstulpingen van vet en vocht wat onder het oog zit, en dienst doet als stootkussentje van het oog. Het geeft de omgeving de indruk dat u vermoeid bent. Daarnaast lijkt het alsof we ouder zijn dan we in werkelijkheid zijn.

 • €37,50

EYE BEAUTY FLASH

Rimpelvorming rond de ogen

De huid rond de ogen verraadt vaak als eerste iemands ware leeftijd. Het samenknijpen van de ogen, lachen huilen, geconcentreerd kijken, echt alle vormsveranderingen op het gezicht beginnen bij de ogen. Bij jonge huiden zijn deze rimpels maar tijdelijk zichtbaar. Op latere leeftijd ontstaan er echter groeven in de huid die niet meer verdwijnen; kraaienpootjes. Dit zijn de lijntjes en eerste rimpeltjes die moeilijk te voorkomen zijn.

 • €45,00


MICRONEEDLING

Revolutionair: duurzame huidverbetering

Een toekomst waarin huidveroudering verleden tijd is? Het beauty ideaal voor heden is ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar uitgangspunt is uw eigen gezicht, uw eigen gelaatstrekken.

Cenzaa biedt de oplossing met een Micro Needling en brengt hiermee het thema ‘anti-aging en huidverbetering’ naar een heel nieuw level.

 • €89,95

BINDWEEFSELMASSAGE

Huidverjonging met massage

De strijd regen rimpels. Vanaf het 25e levensjaar begint de huid te verouderen en neemt de kwaliteit van de huidstructuur af. In de loop van de jaren nemen de kenmerken van huidveroudering dan ook steeds meer toe. Bindweefselmassage is dé oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Bindweefselmassage ligt de focus op elasticiteit, volume, fijne lijntjes en collageen. Geef rimpels geen kans!

WAT GEBEURT ER IN DE HUID BIJ EEN BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is een intensieve behandeling met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren.

WANNEER ZIE JE RESULTAAT

Al na één bindweefselmassage is het resultaat zichtbaar. De bindweefselmassage zal frequent moeten worden uitgevoerd om daadwerkelijk huidverbetering te kunnen generen. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn. Daarna volstaat een behandeling eens per 4 tot 6 weken.

 • €39,95

BOTULINE LOOK

Een mini face lift voor het gelaat!

Cenzaa geurreis, epileren, dubbele reiniging, East Meets West huidanalyse, peeling en ocean touch masker of microderma polish. Hoofd- en oormassage, dieptereiniging, serums, gezicht,- hals- en decolleté massage. Caviaar of Hibiscin ampul, Cenzaa bindweefsel massage, Botuline Look Therapy vliesmasker, Lomi Lomi armmassage, serums, dag/nachtverzorging, thee ritueel.

 • €91,50