Sluiten
Reserveren

013 - 4685030

Bindweefselmassage

bindweefsel massage salon estetica
Huidverjonging met massage

De strijd regen rimpels. Vanaf het 25e levensjaar begint de huid te verouderen en neemt de kwaliteit van de huidstructuur af. In de loop van de jaren nemen de kenmerken van huidveroudering dan ook steeds meer toe. Bindweefselmassage is dé oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Bindweefselmassage ligt de focus op elasticiteit, volume, fijne lijntjes en collageen. Geef rimpels geen kans!

WAT GEBEURT ER IN DE HUID BIJ EEN BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is een intensieve behandeling met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren.

WANNEER ZIE JE RESULTAAT

Al na één bindweefselmassage is het resultaat zichtbaar. De bindweefselmassage zal frequent moeten worden uitgevoerd om daadwerkelijk huidverbetering te kunnen generen. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn. Daarna volstaat een behandeling eens per 4 tot 6 weken.

  • €39,95